Ultrahangos szúnyogriasztó karkötő

Ft13.000

Szabaduljon meg Ön is a szúnyogok, bogarak és rágcsálók kellemetlen társaságától az ultrahangos szúnyogriasztó karkötő segítségével.

Cikkszám: USZRK-01 Kategória: Címke:

Leírás

Ultrahangos szúnyogriasztó karkötő specifikáció:

Ez a karkötő hatékonyan és kényelmesen tartja távol a szúnyogokat, így Ön végre nyugodtan élvezheti a szabadban töltött időt.

A karkötő hosszú akkumulátor élettartammal rendelkezik, így nem kell aggódnia a gyakori töltések miatt. Az egyszerű töltési folyamat lehetővé teszi, hogy mindig készen álljon az indulásra. Csak csatlakoztassa a karkötőt az 5V/1A bemenetre, és 30 percen belül fel lesz töltve, hogy hosszú órákon át használhassa.

A karkötő kiemelkedő hatékonyságot nyújt a kellemetlen hangfrekvenciák által. Az ultrahangos szúnyogriasztó karkötő olyan frekvenciákat bocsát ki, amelyek zavaróak a szúnyogok, rovarok és rágcsálók számára, így távol tartja őket a közeléből. Akár 70-80%-os hatékonysági szinttel rendelkezik, hogy megbízható védelmet nyújtson Önnek.

A karkötő kimeneti tartománya 34Hz-től egészen 70KHz-ig terjed, így kiterjedt spektrumon képes hatni a kártevőkre. Ez biztosítja, hogy a karkötő hatékonyan elűzze a szúnyogokat és más kellemetlen társaságot, anélkül, hogy Ön észrevenné vagy zavarná az eszköz működése.

Az ultrahangos szúnyogriasztó karkötő fekete színű, amely stílusos és könnyen illeszkedik bármilyen ruházathoz vagy kiegészítőhöz. Ez a karkötő diszkrét és könnyen viselhető, így nem kell lemondania a stílusáról azért, hogy védve legyen a szúnyogok és más bosszantó kártevők ellen.

A termék tulajdonságai:

  • hosszú akkumulátor élettartam, egyszerű töltés
  • a szúnyogok, rovarok és rágcsálók számára kellemetlen hangfrekvenciát bocsát ki, ami távol tartja Önt a társaságuktól
  • 70-80%-os hatékonysági szinttel rendelkezik
  • bemenet: 5V/1A
  • kimenet: 34Hz-70KHz
  • töltési idő: 30 perc
  • élettartam: 100-130 óra
  • szín: fekete

További információk

Méretek 15,55 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.