Szónikus Fogkefe

Ft23.000

Szónikus Fogkefe:

 • 1db  szónikus fogkefe nyél, 13db  cserélhető fej, 1 db porvédő tok, 1 db USB töltő
 • 5 különböző funkció
 • 2 perces automata időzár
 • 30 másodperceként emlékeztető vibrálás
 • 40.000 rezgés/perc
 • Vízálló
 • USB-vel tölthető

Elfogyott

Cikkszám: SZF-01 Kategória: Címke:

Leírás

Hogyan működik a szónikus fogkefe?

Rezgés és forgás helyett a szónikus fogkefe percenként átlagosan 31.000-es löket sebességgel rezegnek. Szabadalmaztatott szónikus technológiájuk lehetővé teszi a dinamikus és tiszta műveletet.

Mit csinál a fogkefe?

A szónikus fogkefe mozgása során légbuborékokat hoz létre, amelyek lebontják az ínybetegséget okozó lepedék réteget. Ezen kívül a vérkeringés elősegítése érdekében masszírozza az ínyt is. Bizonyítottan eltávolítja a foltokat és csökkenti a zománc kopásának és az íny recessziójának kockázatát is. A kisebb kefefejek megkönnyítik a nehezen hozzáférhető területek elérését, miközben a nagyobbak a fogak közötti résekbe nyúlnak be.

Az 5 fogmosási mód különböző tisztítási módokat mutat be, és az akkumulátor élettartama hosszú ideig kitart. Ezenkívül ösztönzi a száj minden negyedének figyelmes fogmosását és megerősíti az ajánlott legalább 2 perces fogmosási időt.

5 különböző funkció: 

 • Fehérítés: fogfehérítő funkció
 • Tisztítás: a mindennapos tisztításhoz
 • Érzékeny: az érzékeny fogak kezelésére
 • Fényezés: kölcsönözzön ragyogó mosolyt
 • Masszázs: finom ínymasszírozás

Az általános javaslat a fogmosást tekintve az, hogy naponta kétszer mosson fogat, teljes két percig, alaposan tisztítsa meg a fogak minden felületét. Könnyen hangzik, de nehéz lehet betartani ezt az irányelvet, és a nem megfelelő vagy szabálytalan fogmosás plakkképződéshez, fogszuvasodáshoz és parodontális betegséghez vezethet.

Az egyik legjobb módszer annak biztosítására, hogy a fogai megkapják a szükséges napi tisztítást, az elektromos vagy szónikus fogkefe használata. Az elektromos és a szónikus fogkeféknek is van egy mozgó kefefejük, amelyet a lepedék hatékonyabb eltávolítására terveztek, és sokhoz tartozik egy automatikus időzítő vagy automatikus kikapcsoló, amely segít az ajánlott két percig történő ecsetelésben.

Így segíthetnek a fogmosásban

Az elektromos és a szónikus fogkefék is segíthetnek a fogmosási szokások javításában, és könnyebben használhatók, mint a kézi fogkefék, mert kevesebb erőfeszítést igényelnek. Ahelyett, hogy önállóan végezné a fogmosást, elektromos vagy szónikus fogkefe hajtja végre az ecsetet – csak annyit kell tennie, hogy mozgatja az ecsetet a szája körül, és arra irányítja, hogy elérje az összes fogfelületet

Az egyetlen kétperces kikapcsolás mellett néhány elektromos és szónikus fogkefe más előnyös tulajdonságokkal is rendelkezik, többek között:

 • 30 másodperces figyelmeztetések arról, hogy mikor kell az ecsetet a szája új területére váltani
 • Nyomásérzékelők, amelyek megmondják, ha túl nagy erővel ecsetel
 • Különböző módok mélytisztításhoz, fehérítéshez, nyelvtisztításhoz és érzékeny fogakhoz
 • Emlékeztetők arra, amikor ideje cserélni a kefefejet
Miért jó a szónikus fogkefe?

Mind az elektromos, mind a szónikus fogkefék rezgő vagy rezgő kefefejjel rendelkeznek, amely vagy körben forog, vagy oldalirányú mozgással rezeg. A kettő közötti fő különbség a fogmosás sebessége és a teljes fogmosási folyamat lefedettsége.

Az elektromos fogkefék kefefejével kb. 2500–7500 löket / perc sebességgel forognak, szemben a kézi kefével történő ecseteléssel mért körülbelül 300 löket / perc sebességgel. A Sonic fogkefék sokkal gyorsabban rezegnek, percenként körülbelül 30 000 kefével. Mivel a szónikus fogkefék az elektromos fogkefe sebességének körülbelül tízszeresével rezegnek, így a szónikus fogkefével végzett kétperces mosás nagyobb tisztító erőt nyújt Önnek.

A szónikus fogkefék további előnye, hogy egy másodlagos tisztítási módot kínálnak, amely folyadékdinamikának nevezett hatáshoz kapcsolódik. A kefe sokkal nagyobb sebessége miatt a szónikus fogkefék felkavarják a szájban lévő folyadékokat (vizet, nyálat és fogkrémet), hatékonyan olyan tisztítószerekké változtatva őket, amelyek olyan résekbe nyúlnak, amelyekhez az ecset nem férhet hozzá, például a fogak között és alatt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.