Szemöldök Formázó Készlet

Ft18.690

Szemöldök Formázó Készlet Termékjellemzők:

1. Szemöldök formázás: Speciálisan úgy lett kialakítva, hogy kiemelje és növelje szemöldökének varázsát és személyiségét, így a szemöldöke vonzóbbá válik, akárcsak a szemöldök természetes meghosszabbítása.
2. Biztonságos és hatékony: A tartós szemöldöktetoválásokkal ellentétben nem okoz fájdalmat a szemöldök formázó készlet használata.
3. A formátlan, sűrű szemöldök formázására kiválóan alkalmas. A szemöldököt keratin dauerrel egyenesíti ki, melynek hatására a szálak könnyedén formázhatók.
4. Tartós hatás: Ez a szemöldökillesztő készlet a legújabb szépségápolási termék a szemöldökformázáshoz. A termék használata után a szemöldöke körülbelül 10-20 napig formás marad
5. Könnyen használható: A készlet és a részletes utasítások megkönnyítik a használatot. Alkalmas otthoni vagy professzionális használatra.

Leírás

Szemöldök Formázó Készlet Termékjellemzők:

Ha szeretné még jobban kiemelni szemöldökei szépségét és varázsát, akkor ez a szemöldök formázó készlet a tökéletes választás! Ez a készlet speciálisan úgy lett kialakítva, hogy kiemelje és növelje szemöldöke vonzerejét, valamint segít abban, hogy a szemöldök természetesen hosszabbnak látszódjon.

Ez a termék nem csak hatékony, de biztonságos is. A szemöldök formázó készlet nem okoz fájdalmat, ellentétben a tartós szemöldöktetoválásokkal, és a formátlan, sűrű szemöldök formázására kiválóan alkalmas. A keratin dauer hatására a szálak könnyedén formázhatók, így segíti a szemöldök formázását.

A termék használata után a szemöldöke körülbelül 10-20 napig formás marad, így biztos lehet abban, hogy szemöldöke mindig a legjobb formájában lesz.

A készlet használata egyszerű és könnyen követhető utasításokat tartalmaz, így akár otthon is használhatja a készletet, hogy tökéletes szemöldököt varázsoljon magának.

De kiválóan alkalmazható professzionális használatra is szépségszalonokban.

A termék tulajdonságai:

 • Szemöldök formázás: Speciálisan úgy lett kialakítva, hogy kiemelje és növelje szemöldökének varázsát és személyiségét, így a szemöldöke vonzóbbá válik, akárcsak a szemöldök természetes meghosszabbítása.
 • Biztonságos és hatékony: A tartós szemöldöktetoválásokkal ellentétben nem okoz fájdalmat a szemöldök formázó készlet használata.
 • A formátlan, sűrű szemöldök formázására kiválóan alkalmas. A szemöldököt keratin dauerrel egyenesíti ki, melynek hatására a szálak könnyedén formázhatók.
 • Tartós hatás: Ez a szemöldökillesztő készlet a legújabb szépségápolási termék a szemöldökformázáshoz. A termék használata után a szemöldöke körülbelül 10-20 napig formás marad
 •  Könnyen használható: A készlet és a részletes utasítások megkönnyítik a használatot. Alkalmas otthoni vagy professzionális használatra.

Csomag tartalma:

 • 1x melegítőszer
 • 1x rögzítőszer
 • 1x táplálószer
 • 1x tisztítószer
 • 3x Y típusú ecset
 • 5x szemöldökkefe
 • 2x szemöldökfésű

További információk

Méretek 15,55 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.