Sóterápiás készülék

Ft45.000

Sóterápiás készülék – A Salin levegőtisztító állandó, nem túl dús sótartalmú levegőt biztosít zárt térben megváltoztatva ezáltal a levegő ionizációját is.

Elfogyott

Leírás

Salin PLUS nagy méretű fehér sóterápiás készülék

Sós levegő a hegyek szívéből

A Salin levegőtisztító állandó, nem túl dús sótartalmú levegőt biztosít zárt térben megváltoztatva ezáltal a levegő ionizációját is.

A készülék teljesen új eljárást alkalmaz a levegőkezelésben. Működése során egy mikrosókristályokkal, főleg konyhasókristállyal bevont szűrőn préseli át a levegőt. A készülék tartalmaz egy ventilátort és egy mikrokristályos betétet. A készülék használata kényelmes és egyszerű. Általánosan tisztítja az adott helyiség légterét (iroda, lakószoba, esetleg autó belső tere). Használata leginkább az éjszaka idejére javasolt, mert így biztosított a napi minimum 8 óra passzív levegőzés a Salin által létrehozott légtérben.

Igény szerint a használati idő akár egész napra növelhető a hatékonyság érdekében. A Salin sóterápiás készülék egy normál méretű 35-40 m3-es (kb. 16m2) lakótér légkezelését biztosítja.

A készülék által kibocsátott levegő nem befolyásolja a légtér páratartalmát és hőmérsékletét. A szoba páratartalma 40-70% között kell legyen ideális esetben, a légutak nyálkahártyájának megfelelő funkcionálásához. Amennyiben ez a páratartalom nem adott (pl. panel lakásban), érdemes a szoba levegőjét mesterségesen párásítani, illetve ha a páratartalom meghaladja a 80% átlagot, a levegő páratartalmát páramentesítő berendezéssel kell stabilizálni (40%-70% között tartani). 16m2 szobában a Salin gépet nem kell a felhasználó feje mellé helyezni, ez akkor szükséges, ha akkut betegről van szó, ill. ha a szoba alapterülete meghaladja a 16m2-t (max. 20m2-ig).

A sóslevegős légtisztító használata során nem korrodálódnak a helyiségben lévő berendezések (nem rakódik le a száraz sópermet).

HASZNÁLATA:

Eredményes hatás eléréséhez a légtisztító napi 8-10 óra használata szükséges. Az első periódusban (minimum 1 hónap) ajánlott a készülék intenzív, főleg éjszakai használata. Lehetőség szerint növelni kell a készülék által tisztított levegőn töltött időt úgy, hogy a helyiségbe lépés előtt már 1-2 órára bekapcsoljuk a gépet.

Olyan helyiségekben, melynek mérete meghaladja a Salin készülékhez előírtat a direkt hatás érdekében a gépet érdemes a használótól 0,5-1,2 m-re elhelyezni.

Nem ajánlott a levegőtisztító használata nedves környezetben, ahol magas a gőz- és páratartalom, illetve olajpárás helyiségben (konyha), illetve nagyon poros helyen, mivel ezek igen lecsökkentik a légtisztító élettartamát.

SPECIÁLIS ÚTMUTATÁSOK:

A Salin készülékeket csak és kizárólag 6V – 12V között lehet üzemeltetni (az intenzitást az adapteren található kis sárga tekerőgomb elfordításával tudjuk változtatni 6V – 7,5V – 9V, ill. 12V-ra)

Óvjuk a készüléket az erős mehanikus sokktól (ütés, leejtés stb.)

Ne helyezzük a készüléket nedves környezetbe, vagy ahol víz érheti.

Egyéb fontos tudivalók:

A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATÁVAL EGYIDEJŰLEG NE SZAKÍTSUK FÉLBE A MÁR ELKEZDETT KEZELÉSEKET!

NE HANYAGOLJUK EL A MEGSZOKOTT ORVOSI ELLENŐRZÉSEKET.

Tartsuk be továbbra is az orvos utasításait.

Ne erőltessünk egyből olyasmit, amihez nem vagyunk hozzászokva.

Ne feledjük, a légtisztító hatása nem napok, hanem hónapok alatt mutatkozik meg, feltéve ha rendszeresen használjuk, utasítás szerint.

Még a fürdőhelyi kúrák is hosszú idő alatt hoznak eredményt, de azt igencsak szembetűnő eredményességgel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.