Oxigén Pisztoly, Oxigénterápia

Ft55.000

Specifikációk

Anyaga: ABS
Frekvencia: 50 / 60Hz
Méret: 26 x 23,5 x 6,4 cm
Súlya: 915g

Leírás

A vákuumszívással a mikrohab eltávolíthatja a bőr mélyebben megbújó szennyeződéseit, az elhalt bőrrészecskéket és bőrhibákat, valamint tartós tápanyagot biztosít, így az oxigénterápia hatására a bőr simább és élettel telibb lesz.

Jellemzők:

  • 6 funkció: tisztítja bőrét a szennyeződésektől a mély pórusokban, eltávolítja a felhalmozódott kutinákat, javítja a bőr textúráját, eltávolítja a mitesszert és a pattanásokat, kiegyensúlyozza a zsírszekréciót.
  • Mélyen befecskendezhet oxigént és tápanyagot a bőrébe, gyorsan lebonthatja a vízmolekulákat, javíthatja a bőr színét, a ráncokat kisimíthatja, a bőrt ellazítja, eltávolíthatja a mély bőrszennyeződéseket.
  • Oxigénterápia hatására kiküszöböli a ráncokat és összehúzza az áll vonalait, csökkenti a szem alatti táskákat, a szemkarikákat és a szem finom vonalait kisimítja.
  • 8db kristályfej, 4 féle alakban: fókuszált kristályfej (az elhalt bőr és a pattanások ellen), egyenes kristályfej (az orr és a helyi részek alkalmazására), lapos kristályfej (a pattanások ellen), hajlított kristályfej (célja az arctisztítás).

Csomag tartalma

1x Oxigénterápiás pisztoly
2x palack
8x kristályfej

További információk

Tömeg 0,1 kg
Méretek 30 × 25 × 8 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oxigén Pisztoly, Oxigénterápia” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.