Horkolásgátló állpánt

Ft12.000

Specifikációk:

Szín: Fekete

Méret: 260*200*160mm

Csomag tartalma: 1db állpánt

Leírás

Horkolásgátló állpánt termékjellemzők:

A horkolásgátló állpánt hatékonyan csökkenti a horkolás mértékét. Ezzel biztosítva a kellemes és pihentető alvás érzetét, javítja a közérzetet alvás után. A kellemetlen hangot pedig megszünteti.

Úgy működik, hogy az alvás ideje alatt gondosan megtámasztja az alsó állkapcsot, ami a légutakba beáramló levegő hiánya esetén reflex szerűen kinyílik, ezzel kialakítva a szájon át történő levegő vételt alvás közben.

Kényelmes, állítható pántok, melyeket személyre szabottan alakíthat így teljes mértékben megtámasztva az alsó állkapcsot alvás közben.

Kiváló minőségű anyagból készült horkolásgátló állpánt nem okoz kellemetlen, irritáló érzést alvásközben, viselése teljesen kényelmes.

A horkolásgátló állpánt könnyű neoprén anyagból készült. Az anyag puha, nedvszívó, lélegző, tartós, rugalmas, amely biztosítja, hogy viseléskor ne lépjen fel kellemetlen érzés vagy irritáció.

  • Csúszásgátló – Az állpántot található lyukak biztosítják a megfelelő bőrlégzést és az izzadás minimális jelenlétét alvás közben
  • Rugalmas méret férfiaknak és nőknek – Állítható tépőzár, könnyen beállítható a méret, segít megállítani a horkolást, javítja az alvás minőségét, javítja a fókuszt és csökkenti a stresszt.
  • Kényelmes használat – Helyezze a hevedert a fejére, és állítsa be, hogy megbizonyosodjon arról, megfelelően illeszkedik az arcra. Hagyja, hogy az oldalsó hevederek körbejárják a fülét. Állítsa be a a felső hevedert a fejtető részen.

Férfiak és nők egyaránt használhatják. Kellemes és pihentető alvást biztosít.

Specifikációk:

Szín: Fekete

Méret: 260*200*160mm

Csomag tartalma: 1db állpánt

Használata:

horkolásgátló állpánt 3

 

 

 

 

 

Illessze a pántot a füle körül át a fejrészen, majd a felső és alsó tépőzárás részt rögzítse úgy, ahogyan az Ön számára a legkényelmesebb.

További információk

Méretek 15,55 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.