Gyerek és baba csúszda, baby csúszda – rózsaszín

Ft54.600

Gyerek és baba csúszda, baby csúszda – kint és bent egyaránt használható, tökéletes szórakozás a kicsik számára 1-3 éves kor között.

Elfogyott

Cikkszám: CSF-03 Kategória: Címke:

Leírás

Gyerek és baba csúszda, baby csúszda jellemzői:

Biztonságos anyagokból készült: A kisgyermekek számára készült csúszda környezetbarát PE anyagból készült, és nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, így biztosítva gyermekei biztonságát. A teljes csúszósín kialakítása sima és sorjamentes, így a baba finom bőre nem sérül meg, vagy a ruha szövete nem karcolódik.

Robusztus szerkezet: A gyermekcsúszda háromszög alakú szerkezeti rendszerrel lett kifejlesztve, erősebb és stabilabb. Amikor gyerekek csúsznak a csúszdán, a gravitáció mindkét oldalon a csúszdák aljára oszlik el, és közelebb van a talajhoz, ami biztosítja a csúszda biztonságát és stabilitását.

Összecsukható és szerszám nélküli összeszerelés: a gyerek és baba csúszda néhány perc alatt összeszerelhető további szerszámok nélkül. A 25 kg-os maximális teherbírásnak és aranyos megjelenésnek köszönhetően a kicsik önfeledten szórakozhatnak, akár bent, akár a szabadban. Használaton kívül pillanatok alatt összecsukható és a sarkokban tárolható.

További jellemzők:

  • Javasolt életkor: 1-10 év
  • Egyszerűen telepíthető/összecsukható
  • Kültéren és beltéren egyaránt használható
  • Méretek (képek között található)
  • Szín: rózsaszín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.