Fájdalomcsillapító Fizikoterápiás Nyaktámasz

Ft20.000

Jellemzők:
A nyaktámasz bármelyik ajtóhoz, korláthoz vagy oszlophoz csatlakoztatható egy lépésben, rugalmasságot biztosítva bárhol. Könnyen hordozható fizikoterápiás eszköz.
Használati idő:
Mindössze napi 10 perc szükséges a fájdalom enyhítésére. A nyak, a hát és a vállak tökéletes nyugalomra lelnek.
Nem csak lassítja a kellemetlen tüneteket, hanem hatékonyan megakadályozza őket. Ülőmunka mellett mindenképp javasolt a használata.

Termék anyaga: 100% -os minőségű pamutból készült. A külső szövet fésült pamut, amely puhább és simább, valamint jobb tapintást nyújt. A töltőanyag űr pamut, amely enyhén tele van levegővel és enyhíti a stresszt fekvő pozícióban.
A termék színe: sötétszürke
A hordozható fizikoterápiás nyaktámasz csillapítja a fáradtságot.

Leírás

Fizikoterápiás Nyaktámasz Termékjellemzők:

A fizikoterápiás nyaktámasz egy kiváló eszköz a nyakfájdalmak enyhítésére és az izmok ellazítására. A tapadás révén nyújtja a nyak izmait, ezáltal javítva a vérkeringést és a véráramlást. Használata segíthet migrén, fejfájás, rossz alvás okozta izomfájdalmak és rossz ülés okozta kellemetlenségek esetén, melyeket a nyakra nehezedő nyomás okoz.

A nyaktámasz bármelyik ajtóhoz, korláthoz vagy oszlophoz egyszerűen csatlakoztatható, így rugalmasságot biztosítva a felhasználás helyét illetően. Könnyen hordozható fizikoterápiás eszköz, így könnyedén magunkkal vihetjük bárhová.

A használati idő mindössze napi 10 perc, és ez már elegendő a fájdalom enyhítéséhez. A nyak, a hát és a vállak ezen idő alatt tökéletes nyugalmat és pihenést kapnak. A nyaktámasz nemcsak enyhíti a kellemetlen tüneteket, hanem hatékonyan megakadályozza azokat is. Különösen ajánlott azoknak, akik ülőmunkát végeznek.

A termék anyaga 100% minőségi pamutból készült. A külső szövet fésült pamut, ami puhább és simább tapintást biztosít. A töltőanyag szintén pamut, enyhén levegővel töltve, így segít enyhíteni a stresszt a fekvő helyzetben. A termék sötétszürke színű, és a csomag tartalmazza a hordozható fizikoterápiás nyaktámaszt.

  • Enyhíti a nyakfájdalmakat.
  • Nyújtja a nyak izmait a gyengéd tapadás révén, ellazítja a nyaki izmokat, növelheti a véráramlást és a keringést
  • Alkalmazható fejfájásra, nyaki fájdalomra, migrénre, rossz alvás okozta izomfájdalmakra, rossz ülés okozta kellemetlenségekre, melyeket a nyakról érkező nyomás okoz.

Jellemzők:

  • A nyaktámasz bármelyik ajtóhoz, korláthoz vagy oszlophoz csatlakoztatható egy lépésben, rugalmasságot biztosítva bárhol. Könnyen hordozható fizikoterápiás eszköz.
  • Használati idő: Mindössze napi 10 perc szükséges a fájdalom enyhítésére. A nyak, a hát és a vállak tökéletes nyugalomra lelnek.
  • Nem csak enyhíti a kellemetlen tüneteket, hanem hatékonyan megakadályozza őket. Ülőmunka mellett mindenképp javasolt a használata.

A termék specifikációi:

Termék anyaga: 100% -os minőségű pamutból készült. A külső szövet fésült pamut, amely puhább és simább, valamint jobb tapintást nyújt. A töltőanyag szintén pamut és enyhén tele van levegővel és enyhíti a stresszt fekvő pozícióban.
A termék színe: sötétszürke
A hordozható fizikoterápiás nyaktámasz csillapítja a fáradtságot.

Csomag tartalma:

1x hordozható fizikoterápiás nyaktámasz

További információk

Méretek 15,55 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.