Elektromos körömápoló, körömcsiszoló gép

Ft45.150

Elektromos körömápoló, körömcsiszoló gép – professzionális készülék, amellyel a körömápolás feladatai egyszerűbbé válhatnak.

Leírás

Elektromos körömápoló, körömcsiszoló gép jellemzői:

Fedezze fel a tökéletes elektromos körömápolást a modern és hatékony körömcsiszoló géppel! Ez a forradalmi eszköz kifejezetten arra tervezték, hogy segítse Önt  a köröm formázásában és a körömápolásban, így mindig ápolt és gyönyörű körmei lehetnek.

Az elektromos körömápoló, körömcsiszoló gép kiváló sebességgel és hatékonysággal dolgozik. A készülék akár 35.000 forgás/perc sebességgel működik, így lehetővé teszi a gyors és pontos munkavégzést. Nem kell többé hosszú percekig fáradtan csiszolnia a körmeit, ez a gép pillanatok alatt elkészíti az áhított formát.

A digitális kijelző lehetővé teszi, hogy könnyedén ellenőrizze a készülék beállításait és a használati paramétereket. Így mindig tudni fogja, hogy milyen sebességen és beállításon használja a gépet. Ez a funkció különösen hasznos lehet azoknak, akik kezdők a körömápolás terén, vagy akik szeretnék pontosan szabályozni a munka sebességét és intenzitását.

A csendes üzemeltetés rendkívül fontos szempont, hiszen senki sem szereti a zajos munkakörnyezetet. Ez a körömcsiszoló gép kiváló minőségű motorral van felszerelve, amelynek köszönhetően halkan működik, így nem zavarja meg a csendet és lehetővé teszi Önnek, hogy nyugodtan dolgozhasson.

Ez a körömcsiszoló gép különféle fejekkel van felszerelve, így alkalmazkodik a szinte bármilyen körömtípushoz. Legyen szó természetes köröm formázásáról, géllakk eltávolításáról vagy műköröm reszeléséről, ez a gép mindig megfelelő fejjel rendelkezik. Nincs többé szükség különféle eszközökre és kiegészítőkre, mert ez a gép mindent magában foglal.

A 4 különböző fej lehetőséget kínál a változatos körömápolási feladatokhoz. Az egyes fejek különböző durvaságúak és formákban érhetők el, hogy mindenki megtalálhassa a saját igényeinek megfelelőt.

  • 35.000 forgás/ perc sebesség
  • Digitális kijelző
  • Csendes üzemeltetés
  • Szinte bármilyen körömtípuson alkalmazható fejekkel felszerelve
  • 4 különböző fej

További információk

Méretek 15,55 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.