Elektromos Köpölyöző Gép

Ft19.000

Specifikációk

Anyaga: ABS
Teljesítmény: 5W
Üzemi feszültség: 5V
Intenzitásszintek: 2 szint

Leírás

A készülék nem üzemeltethető kábel nélkül! 

Negatív nyomásgravitáció: az elektromos köpölyöző gép erős szívást nyújt a bőrfelületen és a zsírszöveten az aktív nyirok-méregtelenítő funkcióhoz, és fokozza a vérkeringést.

Elektromágneses hullám stimulálása: stimulálja az akupunktúrás pontokat és a perifériás érzékszerveket mikroárammal, hogy csökkentse a gyulladást és a duzzanatot a gyors gyógyulás érdekében, emellett segíthet enyhíteni a stresszt és a fáradtságot.

Egyszerű kezelhetőség: gyors hozzáférés a gombvezérléshez és a panel közvetlen kijelzéséhez, kényelmes a munkaállapot monitorozásához és azonnali be- / kikapcsoláshoz, a vákuum intenzitásának szintjét tetszőlegesen állíthatja be.

Stabil tápegység: az elektromos köpölyöző gép közvetlenül tölthető USB-töltéssel, praktikus, bárhol és bármikor élvezhető a pihentető masszázs, otthoni és utazási célokra egyaránt.

Könnyű markolat: az ergonomikus kialakítású fogantyúnak köszönhetően hosszabb használat után is biztonságos és energiatakarékos tartási kényelmet biztosít.

Többcélú alkalmazás: testén széles körben alkalmazható masszírozásra, és akár fogyásra. Hatékonyan segít a nyak, a karok, a lábak, a hát, a has, valamint az alsó és felső végtagok alakításában.

Csomag tartalma

1x elektromos köpölyöző gép
1x tápkábel
1x zacskó szivacsszűrő
1x Vonalzó
1x csipesz
1x Akupunktúrás pont diagram

További információk

Méretek 12 × 10 × 15 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elektromos Köpölyöző Gép” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.