Dupla Kemencés Gyantamelegítő Gép

Ft44.100

Specifikációk:

Teljesítmény: 300W
Feszültség: 230V / 60Hz
Viaszgép anyaga: vas
Bélés anyaga: alumínium
Szín: fehér
Méret: 250 x 240 x 197 mm

Leírás

Dupla Kemencés Gyantamelegítő Gép Termékjellemzők:

1. Elősegítheti a kéz és láb vérkeringését, erősítheti a bőr anyagcseréjét, eltávolíthatja az öregedő elhalt sejteket és javíthatja a bőrt.

2. Hidratálja a bőrt, enyhíti a fáradtságot, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású. Emellett csökkenti a ráncokat, elősegíti az anyagcserét, fényessé, rugalmassá, finomá és simavá teszi a bőrt, és gyönyörű bőrkezelő hatást ér el.

3. A viasz szépségápolási módszer népszerű a kozmetikusok körében az egész világon, figyelemre méltó hatása és egyszerű kezelési módja miatt.

4. Különösen hatékony száraz bőrre, öregedő és ráncos bőrre.

5. Viaszterápia: az olvadó viaszkemencét ne melegítse közvetlenül tűzhelyen, különben befolyásolja a méhviasz plaszticitását és viszkozitását. Amikor a viaszt vízzel melegíti, ügyelni kell arra, hogy a vízfürdőben lévő víz vagy az edényben lévő gőzből származó vízcseppek ne csepegjenek a viaszba.
A viaszkezelést egyenletesen, gyorsan kell végrehajtani. Az égési sérülések elkerülése érdekében a folyadék nem haladhatja meg az első viaszfilm réteg szélét. A viasz újrafelhasználása nem haladhatja meg az 5-7-szeresét.

Specifikációk:

Teljesítmény: 300W
Feszültség: 230V / 50Hz
Viaszgép anyaga: vas
Bélés anyaga: alumínium
Szín: fehér
Méret: 250 x 240 x 197 mm

Csomag tartalma:
1 x dupla kemencés gyantamelegítő gép

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.