Áll Karcsúsító Masszázs Gép

Ft22.000

Anyaga: ABS

Szín: fehér

Névleges teljesítmény: 3,5 W

Üzemmód: 6 mód

Intenzitás szint: 1-10. szint

Vörös fény hullámhossza: 630nm

Kék fény hullámhossza: 470nm

Fűtési hőmérséklet: 42 ℃

Időzítő: Automatikus kikapcsolás 15 perc működés után

Leírás

Az áll karcsúsító masszázs gép különböző hullámhosszúságú, stabil teljesítményű vörös és kék LED-lámpák hatékony LED-foton-terápia segítségével jótékony energiát adnak az egészségesebb, feszesebb és fényesebb bőrért.

A nagyfrekvenciás áll karcsúsító masszázs gép hatékonyan aktiválja a bőrsejtek anyagcseréjét, hogy felgyorsítsa a bőr helyreállítását és erősítse a bőr rugalmasságát az arcemelés és feszesítés érdekében.

Az áll karcsúsító gép EMS mikroáramot alkalmaz a mély izomsejtek aktiválásához és a kollagén termelésének fokozásához, hatékonyan segít csökkenteni a ráncokat, összehúzza a pórusokat, feszesebbé teszi a bőrt és javítja a felszívódás hatékonyságát.

A nyugtató, 42 ° C-os melegítés fokozhatja a szövetek regenerálódását, megnyitva a pórusokat, és javítva a krém, testápolók és más bőrápolási termékek felszívódását.

Az infravörös fizioterápia elősegítheti a vérkeringést, helyreállíthatja az enzimaktivitást, lassíthatja a melanint, hogy megelőzze a pattanásokat és más, egészségtelen bőrbetegségeket.

Elasztikus hevederrel és állítható csattal ellátott V alakú emelőszíj széles körben megfelel a különböző fejméreteknek a tökéletes illeszkedés érdekében.

15 perc használat után automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje a túlzott felhasználást.

Könnyű és hordozható, közvetlenül tölthető USB-n keresztül, bármikor és bárhol élvezheti a vezeték nélküli használatot, otthoni és utazási célokra egyaránt alkalmas az áll karcsúsító gép.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.