Akkumulátoros Hallókészülék, 2 db, töltődobozzal

Ft49.000

Akkumulátoros Hallókészülék, 2 db, töltődobozzal – kényelmes viselet, praktikus töltődoboz, ami az úton lévő töltést is biztosítja.

Leírás

Akkumulátoros Hallókészülék, 2 db, töltődobozzal jellemzői:

Ez a készülék kényelmet és praktikumot nyújt azoknak az embereknek, akiknek problémájuk vannak a környezetből érkező hangok befogadásával. Ez a csomag két darab hallókészüléket tartalmaz, melyek a jobb és a bal fülre szolgálnak (a piros a jobb, míg a kék a bal fülbe helyezendő).

Az Akkumulátoros Hallókészülék különlegessége a mellékelt töltődobozban rejlik. A töltődoboz lehetővé teszi a hallókészülék egyszerű és kényelmes töltését, akár útközben is. A dobozban található jelzőfények segítségével könnyen nyomon követhető a hallókészülék töltöttségi állapota. Így mindig tudni fogja, mikor van szükség újratöltésre.

A termék könnyű és kompakt kialakítása lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot. A hallókészülékek diszkréten viselhetők, és nem okoznak kellemetlenséget a mindennapi tevékenységek során. Az Akkumulátoros Hallókészülék ideális választás azoknak, akik aktív életet élnek és nem szeretnék, hogy a halláshiányuk korlátozza őket.

A hallókészülék akkumulátora kiemelkedő üzemidővel rendelkezik. Egyszeri töltéssel akár 22-25 órán át működhet, így nincs szükség gyakori töltésre. Amikor mégis újratöltésre van szükség, az folyamatosan végezhető a mellékelt töltődoboz segítségével. A töltési idő mindössze 3.5 óra, így gyorsan és hatékonyan biztosíthatja a hallókészülékek működését.

Az Akkumulátoros Hallókészülék minőségi MEMS mikrofonnal rendelkezik, amely garantálja a tiszta és éles hangminőséget. A mikrofon segít a környezeti hangok érzékelésében és a beszéd jobb megértésében. Így élvezheti a kiváló minőségű hangzást és visszanyerheti a kommunikáció örömét.

Akkumulátoros Hallókészülék, 2 db, töltődobozzal tulajdonságok:

  • 1 pár hallókészülék (piros – jobb, kék – bal)
  • Praktikus töltődoboz – a töltődoboz segítségével a hallókészülék akár menet közben is tölthető
  • A töltődoboz jelzőfénnyel jelzi, hogy mekkora a hallókészülék töltöttségi állapota
  • Könnyű és kicsi kialakítás, könnyen hordozható
  • Töltő üzemidő: 22-25 óra
  • Töltési idő: 3.5 óra
  • MEMS mikrofon

További információk

Méretek 15,55 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.